Вранці 4 вересня в Запоріжжі на одній із зупинок громадського транспорту активіст зняв незвичайне відео - водій маршрутки силою заштовхували пасажирів в переповнений салон свого автобуса.

Про це повідомляють ЗМІ.

Ролик був записаний в розпал ранкової години пік, близько 8:30 на зупинці "Універсам", яка є однією "з останніх зупинок на Бабурці", де переповнені автобуси часто проїжджають повз натовп.

8.30 утро. Хортицкий район. Новый - старый треш...Такая ситуация по многим районам города. И она не меняется на протяжении многих лет. Совсем. Чтобы водитель впихивал пассажиров маршрутки, которые находятся вне салона, такое возможно только в Запорожье. Ненасытные чиновники, полностью плевавшие на запорожцев и потерявшие свою совесть в кабинетах, депутаты горсовета унижающие до немогу своих избирателей. Ублюдки. Плохих снов вам и не дай Бог случится беда на дороге с такой маршруткой, погибнут люди - виновны в этом будете только ВЫ!!!

Posted by Юрий Хохлов on Monday, 3 September 2018

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тим часом підприємливий маршрутник почав "утрамбовувати" випадають з дверей пасажирів - він вийшов з-за керма і почав руками заштовхувати всередину городян, які хотіли доїхати до проспекту Металургів.

Разом з тим варто відзначити, що черговий бидло-маршрутник прославився на всю країну. В місті Обухові, що на Київщині водій маршрутки накинувся спочатку словесно, а потім і з кулаками на ветерана, чоловіка з інвалідністю.

Судячи з коментарів, мова йде про учасника конфлікту на Донбасі.

"Як хочеш, так і їдь! Мені однаково!" - почав він ображати хлопця у відповідь на прохання роз'яснити йому, на що той має право у громадському транспорті.

Розмова закінчилася тим, що водій накинувся на пасажира.

Українців обурив цей факт.

"Останнім часом такі випадки не залишаються безкарними.Так що завтра буде вибачатися з кривавими соплями на заплаканому...". "Це ж тухляк хотів по телефону дах покликати, але не склалося напевне ...". "Був водієм пижика, а став звичайною свинею. Йому навіть не соромно ганьбити себе, коли його фільмують…". "Та гадина, напевне, вже нікого нікуди возити не буде"."Карма чекає", - пишуть користувачі.

Крім того раніше у Миколаєві водій маршрутки № 29 побив пасажирів, які зробили йому зауваження за дуже швидку їзду.

Так, один з пасажирів зробив зауваження водієві, що він їде дуже швидко, і попросив їхати акуратніше. Водій зупинив маршрутку на зупинці "Вулиця Інженерна" і сказав, щоб з салону вийшов той, хто зробив зауваження, а інакше далі він їхати не буде.

Пасажири заперечили водієві, а одна з жінок підійшла до табличці, на якій була інформація про контакти перевізника. Водій нібито зняв цю табличку і почав бити нею пасажирку.

У Запоріжжі ветерани АТО оголосили війну маршрутникам

Нагадаємо, переповнений тролейбус протаранив маршрутку.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережу злили фото київських маршруток.

Також "Знай.ua" писав, що переповнена маршрутка залетіла під потяг, швидкі забирають жертв.