B соціальної мережі з'явилися тривожні повідомлення про спроби грошових махінацій з боку водіїв популярної служби таксі Uber.

На своїй сторінці в Facebook Алла Комісаренко розповіла про те, як з її банківської карти спробували списати значну суму грошей після закінчення поїздки.

Так, вона порекомендувала кожному клієнту популярного оператора служби таксі перевіряти та просити водія публічно вимикати лічильник оплати, інакше ви можете отримати дуже неприємний сюрприз у вигляді кількох тисяч гривень боргу.

Крім того вона розповіла про власний досвід такого користування сервісом, коли на до оплати прийшов рахунок на відразу кілька тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Всі, хто використовує таксі Uber, вимагайте у водія фіксувати закінчення поїздки при вас. Інакше, ризикуєте отримати не дуже приємний досвід розглядів. Вчора викликала таксі, підтвердила ціну (близько 200 грн), приїхала за адресою і вже в 19-й годині забула про поїздку ... А о 21 годині приходить смс про закінчення поїздки і спроба списання з карти 2,5 тис. Грн! Спроба не вдалася, так як "яжебанкір" і у мене ліміти встановлені на такі справи. Але розбирання поки ніяк не завершились ... Убер, я чекаю", - поділилася

Разом з тим варто відзначити, що раніше в Києві водій популярного таксі Uber побив пасажирку. Нею виявилася знайома заступника глави Адміністрації президента України Дмитра Шимківа.

"Дружину мого друга побив водій Uber. Людина в клініці Шалімова, поліція займається справою. Будьте обережні, бережіть себе! І люди, якщо поруч з вами б'ють людину, не стійте байдуже!" - написав він на своїй сторінці в Facebook, додавши, що удари завдавалися по голові.

У коментарях під постом служба таксі відреагувала на даний інцидент і попросила Шимківа уточнити подробиці. Служба таксі відразу ж відреагувала на ситуацію.

"Ми (Uber) сильно стурбовані вашим повідомленням. Будь ласка, напишіть нам особисте звернення і вкажіть дату поїздки, щоб ми могли вжити необхідні заходи", - звернулися до чиновника.

На що він відповів: "Ситуація сталася сьогодні (10.08.18) вдень ​​близько 13:00 в Києві".

Ситуація викликала бурхливу реакцію в мережі. Також під постом посипалися гнівні коментарі від користувачів на адресу служби таксі.

"Жесть!", "Який жах", "Загроза життю реальна, а не віртуальна. Сьогодні Uber в Україні став дном", - висловилися користувачі.

Плюси і мінуси популярного сервісу таксі Uber

Нагадаємо, Київ продовжує кошмарити після потопу.

Як повідомляв "Знай.ua", Uber пересів на самокати.

Також "Знай.ua" писав, що патрульні безглуздо розбили черговий службовий автомобіль.