У найближчу добу, 6 вересня, погоду в Україні буде формувати поле зниженого атмосферного тиску. Температура повітря буде поступово перетворюватися з літньої на осінню.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики кажуть, що погода на території країни все-одно буде залишатися аномальною, як для початку осіннього періоду.

Літо відступає
Літо відступає

Так, на півдні України, а також у західних регіонах, Вінницькій області, місцями в Житомирській, Київській, Черкаській та Кіровоградській областях очікуються короткочасні дощі з грозами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Решта території країни проживе 6 вересня без опадів. Вітер очікується східний, 5-10 м/с, у західних, південних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

В Україні похолодає
В Україні похолодає

Вночі повітря в Україні прогріється до 12-17°, на півдні до 21°, в Карпатах та в Луганській області 9-14°; вдень 22-27°, в Приазов'ї до 29°, в західних областях 19-24 °.

У Києві 6 вересня синоптики обіцяють погоду без опадів. Вітер східний, 5-10 м /с. Температура вночі 15-17°, вдень 24-26°.

Погода в Україні, 6 вересня
Погода в Україні, 6 вересня

Нагадаємо, що на Заході дощі все ще тривають і вдень, і вночі, та ще й з грозами. Небо посвітлішало тільки в Ужгородській області. Температура повітря тримається вчорашніх меж: від +23 до +28 градусів вдень і від +12 до +15 градусів вночі. Вітер східний 5-10 м/с.

На Півночі дощ не обіцяють, всю територію чекає мінлива хмарність. Температура вдень в районі +24…+27 градусів, а вночі буде мінімум +12 градусів. Вітер східний 5-10 м/с. В столиці вдень чекаємо від +25 до +27 градусів, а вночі стало холодніше +14…+16 градусів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 6 вересня, в Україні різко погіршаться погодні умови. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook український синоптик Наталка Діденко. Також Діденко уточнила, що на Правобережжі України та в Криму пройдуть дощі з грозами. Температура повітря+22 +27 градусів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що слідом за Європейським Союзом Україна може скасувати рішення про перехід на зимовий час. Повідомляється, що Мінекономрозвитку має намір ініціювати обговорення цього питання в Кабінеті міністрів.