Поки у всьому світі сперечаються у кого найкрасивіші губи, вилиці, очі, фігура і інші частини тіла, експерти ресурсу WikiFeet присвяченого красі жіночих стоп, назвали володарку найкрасивіших стоп серед знаменитостей.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, методом голосування ресурс назвав відому голівудську акторку Меган Фокс володаркою найгарніших стоп.

Наразі вже відомо, що олосування проходило на сайті, де були опубліковані фотографії ніг 300 тисяч жінок. І в топ-3 потрапили Меган, Емма Стоун і Кайлі Міноуг.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У число претенденток на звання найкрасивіших ніг також увійшли Дженніфер Еністон, Міла Куні, Селена Гомес і Ріанна.

Разом з тим варто відзначити, що для зірок сцени та кіно розрив стосунків річ звична, але ці семеро чоловіків запам'яталися світу своїми витівками найбільше.

Свого часу вони обрали замість дружин значно молодших коханок, пережили розлучення, інколи – з гучними скандалами.

Джонні Депп

Сім років тому відомий голлівудський актор, зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп закохався у партнерку по фільму Ембер Херд, молодшу на 20 років. Саме до неї він і пішов від цивільної дружини Ванесси Параді. Та потім і з новою обраницею також не склалося – у 2016-му Херд подала на розлучення через "непримиренні розбіжності". Подейкували, що "головний пірат" зловживав алкоголем і частенько піднімав руку на Ембер, так це чи ні, знає тільки зіркова пара.

Джуд Лоу

У щасливому шлюбі з Седі Фрост і навіть тільки-тільки став батьком втретє, як світ облетіла шокуюча звістка. Лоу покинув дружину заради молодої акторки Сієнни Міллер (різниця у віці – 19 років).

Федір Бондарчук

Гучний скандал із участю режисера обговорювали далеко за межами РФ. Після 25-ти років спільного життя Бондарчук розлучився із дружиною Світланою і пішов до зірки серіалів "Метод", "Відлига" і "Сарана" Пауліни Андрєєвої (різниця у віці – 22 роки).

Володимир Кристовський

Учасник відомого російського гурту Uma2rman Володимир Кристовський також не зміг жити із Валерією Римською, заявивши, що його стосунки з дружиною переросли в дружні, після чого він і вирішив розлучитися. Минуло не так багато часу, як його помітили в компанії моделі Ольги Пілевської, на 11 років молодшої за музиканта.

Олександр Градський

Відомий російський композитор Олександр Градський 23 роки прожив у шлюбі зі своєю третьою дружиною Ольгою, яка народила йому двох дітей. Проте, Градський в 2003 році закрутив роман з молодою акторкою і моделлю Мариною Коташенко, яка молодша за нього на 35 років. Пара в шлюбі вже 14 років, в 2014 році у них народився син Олександр.

Міла Куніс прокоментувала чутки про розлучення з Ештоном Кутчером

Нагадаємо, зірка The Rolling Stones похвалився чоловічою силою.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка Друзів попросила дещо у акторки дорослих фільмів.

Також "Знай.ua" писав, що названо найбагатших кіноактрис.