Скандальна українська співачка Ані Лорак провела доньку в перший клас в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.

"Сьогодні світлий день! Моя маленька дівчинка пішла в школу", — написала співачка.

Відзначимо, що в цей день до Лорак приєднався її чоловік Мурат Налчаджиоглу. Пару побачили разом вперше після новин про його зраду. Він також опублікував фото з Лорак і 7-річною Софією. Варто відзначити, що сім'я на знімку виглядає щасливою і задоволеною.

Цікаво, що на відміну від чоловіка, Лорак виставила фото тільки з донькою, без Мурата. Багато шанувальників співачки пораділи за довгоочікуване возз'єднання пари. Але багатьох збентежило те, що Лорак відправила свою дочку в російську школу, а не вибрала для цього навчальний заклад в Україні. Також наголошується, що однокласницею Софії стала дочка російської співачки Глюкози.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як зазначено на сайті навчального закладу, перший рік навчання в початковій школі коштує 2,1 мільйона рублів, тобто близько 30 тисяч доларів. Цікаво, що в цю немаленьку суму не входить вивчення іноземної мови. За нього Кароліні доведеться платити додаткові 2000 рублів (800 гривень) за одне заняття. Так само за додаткову плату Софійка зможе відвідуватися спортивні секції та творчі гуртки.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва Світлана відривалися разом з Сергієм Лазарєвим на концерті Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі "Нова хвиля" в Сочі. У мережі з'явилося відповідне відео.

Нагадаємо, відео Ані Лорак з Росії викликало спалах ненависті в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак у "чорному" образі довела до сліз публіку на конкурсі "Нова хвиля" в Сочі.

Також "Знай.uа" повідомляв, що Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.