Херсонці все частіше скаржаться на перебої в роботі громадського транспорту. Через це городяни не можуть дістатися вчасно на роботу, а діти-до школи.

У соцмережі Фейсбук херсонка повідомила, що на кінцевій зупинці в Шуменському мікрорайоні вранці можна зустріти близько 50 осіб, які стоять у черзі, щоб потрапити в маршрутку.

Маршрутка
Маршрутка

Жителі цього району знають, що інтервал між рухом маршруток – 10 хвилин, але яким чином людям добиратися на роботу, коли не вистачає громадського транспотру – невідомо.

Влада міста нереагує і на цю проблему, через яку страждають херсонці, стоючи "годинами" в очікуванні маршрутки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Київські маршрутки
Київські маршрутки

Раніше ми писали про те, що 4 вересня в Києві сталася масова бійка в маршрутці. Про це повідомила свідок інциденту киянка Наталя Мичковська на своїй сторінці в Facebook.

Знай.ua подає текст з публікації в оригінальному вигляді, щоб передати всю абсурдність ситуації.

Ми також повідомляли, що в українській столиці у Святошинському районі чоловік помер в результаті того, що його викинув з маршрутки інший пасажир. Відомо, що чоловік сильно вдарився головою і помер в кареті швидкої допомоги.

Так, трагічний інцидент стався на Великій Кільцевій дорозі. Саме там знайшли лежачого на асфальті невідомого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції Києва.

"За попередніми даними, на зупинці громадського транспорту в маршрутному автобусі між двома чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них штовхнув іншого, від чого той втратив рівновагу, впав на вулицю і вдарився головою", повідомили правоохоронці.

Особистість загиблого встановлюється поліцією, а винуватця оперативно затримали. Ним виявився уродженець Житомирської області середніх років.

Нагадаємо, в Києві чергова маршрутка розвалилася прямо під час руху. І відпалими колесами киян вже не здивуєш. На цей раз "Богдан" на ходу втратив двері.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", київські маршрутники оцінили життя пасажирки у 6 гривень.

Також портал "Знай.ua" передавав про те, що маршрутники вичавлять з киян останні копійки.