Відомий астролог зробив шокуючий прогноз, який українці не могли уявити навіть у найсміливіших мріях. Так у 2025 році відбудеться розвал Росії через входження Плутона в зодіакальний знак Водолія. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Це буде перша "тріщина" у російській державі, у російської влади. Після цього і до 2040 року Російська Федерація буде розсипатися на окремі республіки", - додав він.

Росс нагадав, що СРСР розпався трохи більше, ніж через 10 років після нападу на Афганістан і таким чином виникла Російська Федерація.

"А приблизно через 10 років після нападу на Україну почне розвалюватися путінський режим і Росія. Самого Путіна до того часу вже точно не буде при владі. Зараз це чути неймовірно, але хто знав, що в 1991 році Радянський Союз розвалиться – за кілька років до цього, теж було б дивно почути такий прогноз", - додав Росс.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В результаті розпаду РФ частина її територій відійде Україні.

"Крим і Кубань Україні не повернути, але Києву дістанеться вся європейська частина Росії, разом з Москвою, вірніше те, що від неї залишиться", - резюмував Росс.

Раніше астролог зпрогнозував, що найцікавішою і блискучою датою цього місяця обіцяє стати 11 вересня.

"Незважаючи на те, що дата 11 вересня у всіх в першу чергу асоціюється з трагічною подією – день загибелі веж-близнюків в США.

Однак саме в цьому році 11 вересня розташування планет на небі буде прекрасним, тому сміливо можна починати в цей день щось масштабне і чудове", - зазначив він.

Нагадаємо, відомий російський журналіст і публіцист Олександр Кушнарь впевнений, що в нинішньому вигляді Росія вже незабаром існувати не буде. А її загибель станеться, на його думку, вже протягом найближчих десятиліть.

Як повідомляв портал "Знай.uа", культ особистості диктатора рано чи пізно переходить у свою протилежність – загальну ненависть і презирство. Чекає це і Путіна.

"Знай.uа" писав, до "палацового перевороту" ситуацію в путінській РФ могли б довести дії Америки і Європи.