У російського президента Володимира Путіна з'явилася серйозна проблема в особі молодого покоління, яке не піддається на прийоми пропаганди.

Про це написав соціолог і публіцист Ігор Ейдман на сторінках опозиційного інтернет-видання. "Путін втратив молодь. Вона стає основною протестного руху. Це об'єктивний процес, обумовлений цілим комплексом причин. Найближчим часом він буде активно розвиватися", - написав Ейдман.

Фахівець відзначив, що молодь не реагує на пропаганду і, до того ж, має причини на протест.

"Зрозуміло зміни настануть далеко не відразу, але в перспективі саме новому поколінню росіян доведеться знищити путінську систему", - заявив Ейдман.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, бойовики проігнорували домовленості контактної групи в Мінську про «великодньому» перемир'я і продовжують обстріли на Донбасі. Кремль вже працює над розробкою планів, які дозволять скасувати режим припинення вогню.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще