Москва звинуватила США у "нав'язуванні конфронтаційної парадигми відносин".

Зокрема, у зовнішньополітичному відомстві країни-агресора розкритикували засідання Ради НАТО і виступ американського держсекретаря Рекса Тіллерсона.

Зазначимо, держсекретар США заявив про російську агресію в Україні та наголосив, що США збережуть антиросійські санкції, поки Крим не повернеться до складу України і не будуть виконані Мінські угоди.

"Фактично нам нав'язують конфронтаційну парадигму відносин, яка базується на логіці військового протистояння", - йдеться у повідомленні сайту МЗС РФ.

У відомстві також уточнили, що висловлювання Тіллерсона викликали у них "подив" і розкритикували заяви міністрів НАТО.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як можна розраховувати на якийсь конструктив у відносинах Росії та НАТО, якщо Альянс наполегливо діє за старими схемами, а США та їх союзники зациклилися на нарощуванні військової присутності на наших кордонах, виправдовуючи це необхідністю стримування Росії?" - підкреслили в МЗС РФ.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що зараз відносини між США та Росією навіть гірші, ніж були за часів холодної війни.