У більшості областей України найближчими днями стане прохолодніше, пройдуть дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

собака дощ


У суботу, 8 вересня, погоду визначатиме циклон над Кримом, у результаті хмарності та дощів денна температура у більшості областей знизиться.
Очікуються короткочасні дощі, місцями грози, в центральних (крім Полтавської області) та південних регіонах (крім Одеської області), удень і в Донецькій областях місцями пройдуть сильні дощі; лише на північному сході та крайньому заході - без суттєвих опадів. Вітер переважно східний, 7-12 м/с, на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с.

дощі


Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 19°; вдень 17-22°, на Закарпатті, в східних, Сумській, Чернігівській областях та на крайньому півдні країни 21-26°.
У Києві 8 вересня очікується короткочасний дощ. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 18-20°.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

карта


У неділю, 9 вересня, в західних регіонах, а також Сумській і Луганській областях без опадів; на решті території очікуються короткочасні дощі, місцями грози. Вітер східний 7-12 м/с, у східних, південних і центральних областях місцями пориви 15-20 м/с.
Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°; вдень 17-22°, у східних регіонах і Сумській та Закарпатській областях 22-27°.
У Києві 9 вересня місцями пройде короткочасний дощ. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень близько 20°.

карта 2


Нагадаємо, в Україні найближчими днями кардинально зміниться погода. У вихідні 8 та 9 вересня стовпчики стовпчики термометрів покажуть до 23 градусів тепла. У всіх регіонах, крім крайньої півночі, пройдуть грозові дощі.

дощ


Як повідомляв раніше Знай.ua, у п'ятницю, 7 вересня, в українських містах стихія почне коїти щось неймовірне, намагаючись догодити і любителям осінньої прохолоди, і шанувальникам літньої спеки.

Для киян погода сьогодні буде достатньо комфортною: тепле повітря та відсутність дощів.

дощ


Також Знай.ua писав про те, що у окупованому путінськими бойовиками Криму в місті Ялта 6 вересня пройшла сильна злива. В результаті розгулу страшної стихії частина міста опинилася під водою.