В окупованому путінськими бойовиками Криму в місті Ялта 6 вересня пройшла сильна злива. В результаті розгулу страшної стихії частина міста опинилася під водою.

Смерч у Криму

За інформацією місцевих жителів та українських ЗМІ, в місті затопило один з підземних переходів. Також залило підвали історико-літературного музею та середньої школи №12. Вода підняла все сміття і брудними потоками стікала вулицями міста.

В результаті стихії також було ускладнено автомобільний рух. Негода також обрушилася на Феодосію. Зливи затопили вулиці міста, а в районі порту була сильна гроза і промайнуло кілька смерчів. Кримські рятувальники попереджають про можливе сходження селів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники тимчасово закрили контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які знаходяться між материковою україною і Кримом. Про це у своєму Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Так, представник відомста зазначив, що роботу КПВВ зупинили через екологічну катастрфу, яка сталася в окупованому Криму, де на заводі "Титан" стався витік небезпечних хімічних речовин.

Варто нагадати, що товариський поєдинок між Японією і Чилі скасували через землетрус на острові Хоккайдо. Про це на своєму офіційному сайті повідомила Японська футбольна асоціація. Причиною став землетрус на острові Хоккайдо, який стався в ніч з 5 на 6 вересня.

"Через наслідки землетрусу JFA вирішила скасувати матч між збірними Японії і Чилі. Це рішення було прийнято після ретельної оцінки збитків, понесених в результаті удару стихії, включаючи збитки, завдані інфраструктурі. Наприклад, перебої з подачею електроенергії, збої в транспортній системі, а також забезпечення безпеки для всіх глядачів, включаючи вболівальників гостей", – йдеться у заяві асоціації.

Нагадаємо, арматура колишеться на вітрі: Львів накрила непогода.

Як повідомляв Знай.uа, погода на 7 вересня: Україну затопить нова хвиля дощів.

Знай.uа писав, мчить з величезною швидкістю: астрономи помітили щось дуже дивне.