Уповноважений Верховної Ради України Людмила Денисова повідомила про погіршення стану здоров'я політв'язня Кремля Володимира Балуха.

Денисова


Про це вона написала у Facebook, а також опублікувала скріншоти підтверджуючих документів.

"Маю тривожну інформацію про погіршення здоров'я Володимира Балуха. Він стрімко худне. У нього сильний біль у печінці та запалення вуха", - зазначила Денисова.

Вона також повідомила, що більше не може чекати відповідей своєї російської колеги на свої листи, тому звернулася до неї з пропозицією.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Оскільки і адвокат Кирила Вишинського подав клопотання про медичне обстеження його підзахисного, який знаходиться в Херсонському слідчому ізоляторі, тому запропонувала Тетяні Москалькової відвідати Кирила Вишинського одночасно з моїм візитом до Володимира Балух. Але тільки на паритетній основі. Крім того, зазначила, щоб разом з нами були медики, які змогли оглянути ув'язнених", - зазначила Денисова.


Нагадаємо, мати Володимира Балуха розповіла Кримській правозахисній групі, що за цей час українець сильно схуд і виглядає дуже погано.

До арешту Володимир Балух важив близько 95 кілограмів, сьогодні він важить близько 60 кілограмів, таким чином він схуд на 35 кг за час голодування з березня 2018 року. Про це в п'ятницю, 24 серпня, з посиланням на родичів українця повідомляє Кримська правозахисна група.

балух


Мати Балуха 9 серпня побувала на побаченні з сином в ІТТ с. Роздольне. Вона розповіла, що за цей час українець сильно схуд і виглядає дуже погано.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українському активісту Володимирові Балуху в окупованому Криму обмежили можливість ознайомлення зі змістом кримінальної справи, у якій раніше йому винесли вирок.


Також Знай.ua писав про те, що кремлівські прислужники, так звані "правоохоронні органи", продовжують порочну практику незаконного затримання громадян України за фейковими звинуваченнями. Так, на цей раз росіяни схопили українського провідника потягу "Ковель-Москва", рівнянина Сергія Бугайчука.