Нового ватажка так званої "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна привітав з призначенням на посаду помічник президента Росії Владислав Сурков, який курирує врегулювання конфлікту на Донбасі.

Цю інформацію повідомляє Донецьке агентство новин.

Денис Пушилин
Денис Пушилин

"Голосування, яке відбулося, продемонструвало високий рівень політичної культури, солідарності та рішучості народу Донбасу продовжувати боротьбу за мир і права громадян на гідне життя" Владислав Сурков

Пушиліну він бажав успіхів на новій посаді та запевнив його у своїй підтримці.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Крім того, помічник Путіна сподівається, що новий "ватажок" терористів продовжуватиме політичний курс свого попередника Олександра Захарченка, забезпечить наступність і послідовність.

Денис Пушилин
Денис Пушилин

Нагадаємо, що новим виконуючим обов'язки ватажка так званої "ДНР" призначений глава фейкової "Народної ради "республіки" Дениса Пушилина. Відповідне рішення ухвалили на "засідання" так званого парламенту, усунувши голови "Ради міністрів" Дмитра Трапезникова.

Раніше "генеральна прокуратура" "республіки" визнала незаконним його призначення.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у так званих "ДНР" і "ЛНР" вже збираються провести протизаконні, фейкові вибори. Відповідне рішення прийняли на засіданні так званого "парламенту", тимчасово, призначивши виконувати обов'язки ватажка "ДНР" Дениса Пушилина.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що з окупованого Донецька в Росію почали тікати соратники ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко. Так, згідно з розвідданими з Донецька до Москви втекли радник Захарченко Олександр Козаків, а також так званий міністр доходів і зборів Олександр Тимофєєв ("Ташкент").