В Україні у неділю, 9 вересня, погода стане по-справжньому осінньою. Циклон розташується в центральній частині країни і це приведе до зниження температури та дощів у багатьох областях. Про це повідомляє Гідрометцентр.

Інтенсивні дощі пройдуть вночі в Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Дніпропетровській областях. Вдень 9 вересня дощі очікуються в центральних областях України. На решті території країни прогнозуються короткочасні дощі.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, а в південних, центральних і східних регіонах можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі знизиться до 10-15 градусів тепла, а на узбережжях буде близько 18 градусів, на Прикарпатті та в центральних областях близько 16-18 градусів.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У Києві 9 вересня місцями пройдуть короткочасні дощі, можлива гроза. Температура вночі 13-15 градусів, вдень 22-24 градусів.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 9 вересня найвища температура вдень була 33,5 градусів в 1944 році, а найнижча вночі склала 2,4 градуса в 1900 році.

У понеділок, 10 вересня в Україні місцями очікуються короткочасні дощі з грозами, особливо в південних регіонах. Вітер буде північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 10-15 градусів, а вдень у межах 17-22 градусів у південних областях і 23-28 градусів на сході країни і Закарпатті.

Нагадаємо, в Україні оголосили штормове попередження.

Як повідомляв "Знай. ua", погода на 8-9 вересня: синоптик порадила не виходити з дому. Прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко вихідні 8-9 вересня.

"Знай. ua" писав, що погода на 8 вересня: літо офіційно закінчилося.