У російській столиці на Курському вокзалі чоловік з ножем поранив двох людей. Дикий випадок стався приблизно о 4.10 (мск).

Про це стало відомо завдяки повідомленнями московських ЗМІ, які посилаються на управління транспорту МВС РФ по Центральному федеральному округу.

Курський вокзал

"В залі очікування залізничного вокзалу невідомий наніс тілесні ушкодження двом громадянам", — йдеться в заяві поліції.

Обережно, відео містить сцени насильства та ненормативну лексику, 18+!!!

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Поліцейські вже затримали нападника. Мотиви його дій поки невідомі.

Постраждалими виявилися жінка і молодий чоловік, а чоловік, який влаштував атаку мав при собі кухонний ніж. За непідтвердженими даними, стан постраждалих оцінюють як важкий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бельгії в районі Моресне-Шапель невідомий чоловік напав з ножем на відвідувачів ресторану, загинули три людини. Про це повідомила прокуратура і бургомістр комуни Пломб'єр. За словами бургомістра, подія не була терактом. Він також повідомив, що нападника було нейтралізовано і більше він "не зможе завдати шкоди".

У прокуратурі повідомили, що в результаті інциденту загинули три людини, включаючи нападника. За яких обставин загинув зловмисник, правоохоронці і влада не уточнили.

Варто нагадати, що гучна справа вбивства трьома сестрами свого батька 57-річного Михайла Хачатуряна прийняла несподіваний поворот. Слідство з'ясувало нові подробиці справи.

Як виявилося, Хачатурян неодноразово гвалтував своїх доньок. Від насильства найбільше страждали старша і середня донька батька - збоченця. Слідство встановило, що батько дівчаток "здійснював з ними аморальні дії", - пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова правозахисника Олексія Паршина.

Нагадаємо, завели за гаражі і розділи: підлітки з особливою жорстокістю вбили інваліда.

Як повідомляв Знай.uа ідіот з Донбасу привіз насильство до рідної Росії.

Знай.uа писав, зірку "Хвилини слави" по-звірячому зарізали у власному будинку.