Адвокат Ольга Дінзе побувала у політв'язня Володимира Балуха і розповіла про його стан. Дінзе представляє інтереси незаконно засудженого в окупованому РФ Криму проукраїнського активіста Володимира Балуха.

Адвокат повідомила, що в результаті тривалого голодування стан здоров'я її підзахисного дуже погане. Про це Ольга Дінзе розповіла правозахисникам у понеділок, 10 вересня.

Побачення у Ольги Дінзе з Балухом відбулося в СІЗО Сімферополя, де він відбуває покарання. Про це повідомляє "Кримська правозахисна організація".

"У мого підзахисного хворобливий вигляд, він себе дуже погано почуває. Володимира мучать сильні головні болі, запаморочення, болі в спині і печінці. Він приймає знеболюючі препарати. Ситуація з голодуванням залишається без змін", - розповідає Дінз.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше стало відомо, що 10 вересня "Верховний суд" окупованого Криму відмовив українському активісту Володимиру Балуху в умовно-достроковому звільненні.

"Суд не задовольнив вимогу сторони захисту і залишив рішення Роздольненського районного суду без змін", - йдеться в повідомленні спільноти "Кримська солідарність".

При цьому Балух в зал судового засідання доставлений не був і весь процес вівся в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, мінус 35 кілограм: в'язень Кремля Балух посилив голодування. Українець сильно схуд і виглядає дуже погано.

Як повідомляв "Знай. ua", в українського політв'язня Балуха забрали найголовніше. Окупаційні власті хочуть швидко засудити і вивезти Володимира Балуха.

"Знай. ua" писав, що Балух на межі: українців шокували звісткою про стан в'язня Кремля. Здоров'я українця сильно похитнулося.