Незабаром IKEA прийде в Україну. Офіційно це може відбутися вже в наступному році.

Про це заявив президент Петро порошенко на зустрічі з головним виконавчим директором "IKEA Південно-Східна Європа" Стефаном Вановербеке.

Також він очікує, що наступним етапом може бути розміщення IKEA в Україні власного виробництва.

"Я так розумію, що в 2019 році двері IKEA будуть відкриті і українці будуть мати можливість скористатися послугами. Я теж чекаю, але я чекаю, коли буде наступний другий етап. Я впевнений, що IKEA прийме рішення щодо відкриття тут власного виробництва. В Україні для цього є всі". Порошенко

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Президент додав, що українським ринком також зацікавився французький бренд спортивного одягу Decathlon.

Додамо, що ІКЕА заснована в 1943 році в Швеції Інгваром Кампрадом, перший власний магазин відкрився в 1958 році. На кінець серпня 2018 року рітейлер керував 403 магазинами в 49 країнах світу. Продажу IKEA в період з вересня 2016 року по серпень 2017 року склали €38,3 млрд, повідомляє компанія на офіційному сайті. За цей же період магазини мережі відвідали 936 млн осіб. В Україні бренд IKEA зареєстрований з 1994 року і належить нідерландській компанії Inter IKEA Systems. З 2014 року компанія стала власником бренду з написом кирилицею і нових графічних зображень англійською.

Дивіться: Зустріч Порошенка з головним виконавчим директором IKEA

Нагадаємо, шведський виробник товарів для дому на даний момент працює над системою розумних жалюзі.

Згідно документації Федеральної комісії зв'язку США, компанія зареєструвала нову ліцензію. Вона пов'язана з пультом керування автоматичними жалюзі.

Як повідомляв Знай.ua, 11 вересня, стало відомо, чому всесвітньо відома мережа кав'ярень Starbucks відмовилася заходити в Україну. Так, продукція даної компанії на українському ринку є досить дорогою для споживача.

Також Знай.ua писав, що одна з найбільших у Європі мереж магазинів одягу H&M у серпні відкриє свій магазин в ТРЦ Lavina Mall у Києві.