У середу, 12 вересня, в столичній лікарні "Охматдит" померла 8-річна Марго: дівчинка потрапила у відділення після отруєння у дитячому таборі "Славутич" в Київській області. Дитина декілька місяців пролежала в комі.

Як повідомляє ТСН, 2 липня жінка привезла свою доньку до шпиталю: дитина була у важкому стані, дівчинку нудило, рвало, мучив розлад травлення і сильне запаморочення.

"Потім у дитини різко погіршився стан вже під час огляду лікарями, вона втратила свідомість, а десь близько 20:40 у неї почалися судоми. Її перевели до реанімаційного відділення, підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Викликали реанімаційну бригаду, вона приїхала в 5 ранку 3 липня. На цей момент дівчинка мала серцеву та легеневу недостатність і перебувала в комі другого ступеня", - розповіли медики.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як все було

Історія з отруєнням дітей у таборі Славутич поступово вщухає, проте мало хто знає, через що довелося за цей час пройти маленькІЙ Марго і її мамі. Про це повідомляє "Київ Оперативний", опублікувавши повчальну сповідь мами Марго.

Масове отруєння на урочистій лінійці

Вранці 3 вересня неподалік від Кривого Рогу (селище Радушне, Дніпропетровська область) стався витік: зовсім поруч знаходяться склади з хлором, що належать міському водоканалу. Жителі почали терміново евакуювати дітей, які вийшли на шкільну лінійку.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Раніше портал "Знай. ua" повідомляв, що в київському кінотеатрі була пожежа, про яку всі мовчать. За словами очевидців, людей посеред фільму попросили покинути кінозал і зберігати спокій.

Також "Знай. ua" писав, як на території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу в Харківській області горіло близько 10 га лісової підстилки.