Популярний блогер Катерина Бірко, що мешкає в Бородянці (Київська область), розповіла, як шокували її маленьку доньку фотографії російського села. Ні, вони не їздили туди на екскурсію: дитина просто ввела запит у пошукову систему. Те, що видав Google, дуже вразило дитину. Дівчинка вирішила: росіяни хочуть захопити Україну, аби перебратися в їхні затишні будинки зі своїх сараїв.

Про це блогер пише на своїй сторінці в Facebook.

"Ксю в шоці. Тепер вона кричить: "Мама, я знаю тепер чому вони на нас напали! Вони ж живуть у сараях, мама! От вони і хочуть наші будинки відняти!" - написала блогер.

"Бедося не може повірити в те, що бачить. Вона просто вражена… Пише варіанти: "російське село", навіть "гарне російське село".. а воно ж однакове видає – сараї", - йдеться в тексті.

"Вона кричить – мамо, там не можна жити! Квітів немає, садів немає, де їхні городи? Мамо, чому немає парканів? Мамо, це може неправильні картинки?" - додала Бірко.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Багато користувачів в коментарях зійшлися на думці, що "вустами немовляти глаголить істина".

Власне, ось, що видає Google за запитом "російська село". Ну і де дитина не прав?

"Раптове просвітлення" розсмішило соцмережі

В соцмережах був опублікований відеозапис з ридаючою росіянкою, яка зізнається, що їй дуже соромно за Росію. Відеозапис виклали в мікроблозі "zello-хохма". Ця реакція була зумовлена побиттям людей співробітниками правоохоронних органів, які відбувалися під час мітингу проти підвищення пенсійного віку. Дві жінки до сліз були вражені тим, що відбувається.

Нагадаємо, Крим лихоманить, голодні пенсіонери збунтувалися.

Раніше портал "Знай. ua" повідомляв, що російські лікарні пробили "здоровоохоронне" дно.

Також портал "Знай. ua" писав, що Путін спробує переконати росіян у "геніальності" пенсійної реформи.