В Ростовській області на підприємстві водій бюльдозера розчавив десятки маленьких індиків. Про це пише одне з російських ЗМІ.

Повідомляється, що на кадрах зафіксований російських агрохолдинг "Євродон", який не може прогодувати тварин через банкрутство.

Також повідомляється, що в самій компанії інцидент прокомментрировали досить невиразно, заявивши (втім, як завжди), що відео насправді постановочне, а самі вони не подозравали, що їх співробітники знімають у стінах птахофабрики якісь фільми жахів.

"Це свідчить про конкретні серйозні порушення технологій конкретними людьми. В яких цілях вони це зробили, з'ясує службове розслідування, про результати ми повідомимо додатково", - кажуть у прес-службі агрохолдингу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Євродон", до речі, переживає не найкращі часи. Компанію зобов'язали повернути борг до розміру 10 мільярдів рублів, тому, можливо, таким чином працівники підприємства вирішили проблему відсутності кормів для тварин. Або ж за простим принципом вирішили, що, якщо компанія розориться, то бідні тварини не повинні дістатися нікому.

Раніше повідомлялося, що у російському місті Орел черговий шкуродер загримів в поліцію за жорстоке поводження з власним псом.

Відповідне відео зняли очевидці інциденту, який опублікував Telegram-канал Мурзилка.

"А це садист з міста Орел, якого зняли жінки з дитячого майданчика. Він б'є ногами пса, якого вигулював, а потім раптово на камеру видає спіч про те, як Путін дурить всю країну. Собаку шкода. До речі, кажуть, що його вже знайшла поліція. Служителі проводять перевірку, а пса забрали небайдужі товариші і повезли на огляд до ветеринара", - написав автор відео.

Нагадаємо, Києві сусіди звинувачують 6-річну дівчинку в масових вбивствах котів та голубів. Люди переконані, що дитину зіпсувала матір, яка п'є, б'є і залишає без нагляду доньку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Київщині чоловік садовими вилами забив собаку. Американський стаффордширський тер'єр ледве вижив, винуватця збираються суворо покарати.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що у Харкові в ніч з 31 липня на 1 серпня сталася жахлива подія. У притулку на Залютіно вбили близько 14 кошенят і дорослу кішку.