На сайті YouTube з'явилося відеозвернення людини, яка називає себе В'ячеславом Пивоварником, фігурантом "справи Аркадія Бабченка", в якому він викладає свою версію цієї історії.
Чоловік стверджує, що з 2010 року є агентом СБУ, а організація замаху на Бабченка була елементом спецоперації відомства. Особисто він нібито повинен був проникнути в бізнес і політичні кола Росії, а також налагодити співпрацю з її спецслужбами.
Однак згодом цю історію, за словами невідомого, вирішила використовувати "група високопоставлених чиновників", яка нібито планує здійснити в Україні "військовий переворот".
"Я отримав інформацію, що в цій операції я витратний матеріал", - сказав чоловік. Він зазначив, що в разі загрози його життю, почне публікувати "компрометуючі матеріали".
За словами автора ролика, інший підозрюваний, Борис Герман, також є "агентом СБУ", про що він сам неодноразово заявляв раніше.
Крім того, чоловік, який називає себе Пивоварником, заявив про замах на нього в місті Чоп Закарпатської області, де нібито проживають його батьки. За словами автора ролика, невідомі заклали у дворі будинку вибуховий пристрій, воно спрацювало, але ніхто не постраждав.
Дійсно, прес-служба поліції Закарпатської області повідомляла сьогодні про вибух у дворі будинку в Чопі.


В СБУ сказали, що не можуть коментувати це без дозволу слідчого, але назвали інформацію із зазначеного відео "неправдивою". Там також не змогли підтвердити, що чоловік на відео дійсно є фігурантом справи Бабченко".
Нагадаємо, В'ячеслав Пивоварник, за версією СБУ, є замовником замаху на журналіста Бабченко.

Нагадаємо, що столичний бізнесмен Борис Герман, якого підозрюють в організації замаху на життя російського журналіста Аркадія Бабченка, зізнався у скоєному і вирішив укласти угоду зі слідством.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" організатор "вбивства" Бабченко видав відповідального за теракти в Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


"Знай.uа" писав, що СБУ вказала на організатора серії вбивств в Україні.