Не встигли в Дніпрі побудувати інклюзивний парк для дітей, як тут же знайшлися розумники, а вірніше розумниці, які вирішили прибрати до рук що погано лежить. Ну, так вони вважають. Так, дві мадами спокійно серед білого дня винесли рулон штучної трави і попереджувальний знак у вигляді собаки.

Про це повідомляє Telegram-канал Жадний Петя і прикріплює відповідно фотодокази.

Разом з тим на своїй сторінці у Facebook глава Дніпровської ОДА Валентин Резніченко пише, що траву в найближчому майбутньому поновлять і поставлять нову табличку.

"Що відбувається в голові людей, які дозволяють собі красти у дітей (красти з Інклюзивної парку!!!), ми ніколи не зможемо зрозуміти", - написав Резніченко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Пост обурення в соціальних мережах виклав і Юрій Голик - радник голови Дніпровської ОДА.

"Продовжуємо літопис людських пороків і чистого дибілізму на прикладі їхнього ставлення до побудованої нами інфраструктури. Сьогодні з першого в Україні Інклюзивного дитячого парку, відкритого в сквері біля Дніпропетровської ОДА, вкрали рулон штучної трави і знак у вигляді зображення собаки. … Ось що в головах у цих людей? Траву відновимо. Табличку нову поставимо. Безглуздий напис на дитячому павільйоні закрасимо", - написав він.

Голик також додав, що в парк привезли новий комплект шахів: старі теж загадковим чином кудись випарувалися.

Комічно, але найчастіше саме ця категорія людей голосніше за всіх обурюється, в якій страшній країні ми змушені жити. Шкода, що забувають одну просту річ: не влада краде у парках, не вона викручує лампочки в підїзді і трощить дитячі майданчики. Не вона.

Нагадаємо, Києві спалахнув черговий скандал з маршрутчиком, який виставив з автобуса мати загиблого бійця АТО.

Як повідомляв Знай.uа, в Миколаєві сталася дуже дивна історія. Жінка намагалася вибити у дівчини-музиканта банку з заробленими грошима, після чого почала викрикувати фрази, наповнені антиукраїнською пропагандою.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві шалена гопница ледь не відправила людей на той світ.