За фактом отруєння 6 осіб в одному з найпопулярніших ресторанів у Рівненському районі зареєстрували кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба Рівненської місцевої прокуратури.

Весілля відбулося ще 8 вересня в одному з ресторанів в селі Колоденка Рівненського району. Вже на наступний день в лікарні почали звертатися зі скаргами перші пацієнти. Серед постраждалих є дитина. На даний момент у лікарні перебуває одинадцять чоловік, інші – проходять лікування вдома.

Чим отруїлися постраждалі зараз невідомо. Зараз фахівці на місці події проводять епідемічне розслідування по встановленню джерела і факторів передачі інфекції, а також приймають всі необхідні заходи для того, щоб ліквідувати спалах.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"У зв'язку з цим Рівненським районним відділенням поліції Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України. Санкція статті передбачає відповідальність працівників закладу за порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання масових неінфекційних захворювань (отруєнь) і боротьби з ними. В даний час вживаються всі необхідні заходи для встановлення причин масового отруєння та притягнення винних у цьому осіб до відповідальності", - зазначили у відомстві.

Раніше ми писали про те, що 12 вересня, в столичній лікарні "Охматдит" померла 8-річна Марго. Дівчинка потрапила у відділення після отруєння у дитячому таборі "Славутич" в Київській області. Дитина кілька місяців пролежала у комі.

Також раніше повідомляли, що Україна стоїть на порозі спалаху вкрай грозного і важкого інфекційного захворювання — дифтерії. На сьогодні медики зафіксували вже 4 випадки цієї складної для лікування хвороби.

Нагадаємо, українців попередили про страшної епідемії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" упрун відправили на карантин ще один медичний препарат.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Україна стоїть на порозі спалаху вкрай грозного і важкого інфекційного захворювання — дифтерії.