Президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс планує продати легендарний футбольний клуб своєму другові Нестору Шуфричу. Про це повідомляє відомий журналіст Роман Реведжук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Реведжук повідомляє з посиланням на свої джерела інформації, що переговори вже відбулися.

На даний момент у "Динамо" досить непростий період і клуб вилетів з Ліги Чемпіонів, програвши амстердамському "Аяксу". Також в цьому році "Динамо" буде виступати в Лізі Європи, де призові набагато менше.

Київський клуб також програв на своєму полі скромному львівському ФК "Карпати". Однак, незважаючи на це, Суркіс відмовився відправляти у відставку головного тренера Олександра Хацкевича.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зазначимо, що Ігор Суркіс є президентом "Динамо" з 2002 року.

Нестор Шуфрич, у свою чергу, був власником футбольного клубу з Ужгорода "Говерла". Даний клуб припинив своє існування після низки скандалів щодо невиплат заробітної плати гравцям клубу і невиконання вимоги ФФУ щодо їх погашення в 2016 році.

Раніше повідомлялося, що Білоруський фахівець Олександр Хацкевич залишився біля керма київського гранда. 44-річний головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич продовжить обіймати посаду наставника команди.

Президент Динамо Ігор Суркіс не став приймати різких рішень.

Під керівництвом Хацкевича Динамо не змогло пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів, поступившись Аяксу (0:0, 1:3). Після 7-ти турів Прем'єр-ліги України "Динамо" займає третє місце в турнірній таблиці за різницею забитих і пропущених м'ячів 5-3. При цьому кияни мають матч у запасі.

Нагадаємо, Динамо прийняло остаточне рішення по Хацкевичу.

Як повідомляв "Знай. ua", фанати накинулися на подружку новачка "Динамо ".

"Знай. ua" писав, що Гусєв повернувся в Динамо. Олег Гусєв розпочав тренерську кар'єру в київському "Динамо".