П'ятиразова чемпіонка Європи з кікбоксингу 23-річна Діана Каратєєва була виявлена без ознак життя у себе вдома в Абакані (Республіка Хакасія). Про це повідомляють ЗМІ.

Стало відомо, що дівчину знайшли її друзі, які негайно викликали швидку допомогу. Однак, реанімаційна бригада не змогла повернути до життя 23-річну чемпіонку. Згідно з попередньою версією, смерть Каратєєвої настала в результаті отруєння чадним газом. Слідство поки не розкриває подробиць трагедії — про них буде оголошено пізніше.

Діана Каратеева

Зазначимо, що Діана Каратєєва п'ять разів вигравала чемпіонат Європи з кікбоксингу. Вона також неодноразово ставала переможницею та призеркою всеросійських турнірів. Каратєєва — колишній член збірної Росії.

Діана Каратєєва

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Москві померла чемпіонка Олімпійських ігор 1960 року з фехтування Валентина Растворова. Знаменита спортсменка, яка народилася в Одесі, померла у віці 85 років. Дочка Валентини Растворової написала про смерть чемпіонки Олімпійських ігор 1960 і п'ятикратної чемпіонки світу. Причини смерті Валентини Ксенофонтівни поки невідомі.

На Олімпіаді в Римі Валентина Растворова стала чемпіонкою у командному турнірі. Там же вона виграла срібло в змаганнях рапіристок. Растворова є чемпіонкою ОЛІМПІАДИ-1960 у командній першості з фехтування на рапірах, а також срібним призером Олімпіади-1960 в особистому та Олімпіади-1964 в командній першості.

Надія Олізаренко

Ми також писали, що не стало української олімпійської чемпіонки з легкої атлетики. В Одесі померла одна з легенд українського спорту – Надія Олізаренко, Олімпійська чемпіонка і екс-рекордсменка світу в бігу на 800 м. Причиною смерті стали наслідки бічного аміотрофічного склерозу, який діагностували у Надії Федорівни в грудні 2015 року.

Нагадаємо, легендарна спортсменка померла під час тренування.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагічно померла чемпіонка Олімпійських ігор.

Також портал "Знай.uа" писав, що померла легендарна спортсменка.