Сумні новини прилетіли з Волині. Біда трапилася з двома сім'ями, які проживають в селі Боровно Камінь-Каширського району і села Рованці Луцького району. З 17 на 18 вересня у Камінь-Каширської центральної районної лікарні звернулася вагітна жінка та четверо дітей.

Постраждалі: двоє дітей два роки, двоє дітей чотири роки і вагітна жінка. Пацієнти скаржилися на нудоту,пронос і загальне нездужання. На жаль, одну дитину врятувати не вдалося, 2-х річний хлопчик помер на наступний день після госпіталізації. Про це повідомила прес-служба ГУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України", передає УНН.

"У зв'язку з тяжкістю стану дворічний хлопчик госпіталізований в реанімаційне відділення Камінь-Каширського центральної районної лікарні, де в 5:15 18.09.2018 року помер (житель с. Рованці Луцького району)", – відзначили в лабораторному центрі.

Одного з дітей на подальше лікування визначили у Волинську обласну інфекційну лікарню. Попередньо всім постраждалим встановлено діагноз "Харчова токсикоінфекція".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Це не остаточний діагноз. Для повної діагностики, лікарі-епідеміологи лабораторного центру почали епідеміологічне розслідування в осередку захворювання в селі Боровно Камінь-Каширського району та за місцем госпіталізації хворих. Всі постраждалі знаходяться в критичному стані, важливо визначити причину виникнення інфекції, щоб зрозуміти загрожує небезпека всьому району. Далі будуть прийняті всі необхідні заходи, що допоможуть зупинити розповсюдження інфекції і захистити населення від зарази.

Нагадаємо, що раніше портал "Знай.иа" повідомляв про інший смертельний випадок, що стався у Запоріжжі внаслідок страшного інфекційного захворювання. Лептоспіроз виявився небезпечнішим, ніж всі думали раніше.

Читайте також на "Знай.иа" по темі:18-річний хлопець помер через алкогольного отруєння у Ковелі, що у Волинській області. Він пішов на день народження до знайомих. За попередніми даними, приніс з собою спиртне, два літра сурогатного самогону - поліція