У п'ятницю вночі, 21 вересня, у Тернополі поліцейські затримали чоловіка, який поводив себе вкрай підозріло, чим привернув увагу правоохоронців. З'ясувалося, що хвилювався затриманий не дарма: 41-річного Михайла Феськіва оголосили в розшук 15 червня за вбивство трьох людей.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Тернопільської області.

"Інспектори, патрулюючи вул. Чехова, помітили чоловіка, поведінка якого їм здалося підозрілою. Чоловік помітно нервував, озирався і змінив напрямок руху. В ході перевірки патрульні встановили, що підозрілий чоловік - це Феськів Михайло Петрович, знаходиться в активному розшуку за вчинення умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб", - розповіли правоохоронці.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зараз оперативники з'ясовують, де весь цей час Феськів ховався і не причетний до іншим прогриміли злочинів.

Нагадаємо, у Техасі (США) кілька років тому сталося найжахливіше, що може бути в пристойній, а тим більше – віруючій родині. Американка Ненсі Шор якраз поверталася з церкви додому, навіть не підозрюючи, що на неї там чекає кілер. При чому "замовив" її ніхто інший, як власний чоловік.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у минулому році українську столицю сколихнули шокуючі подробиці сімейної різанини. Під час сварки син не витримав, взяв до рук ножа і вдарив ним свого батька.

Коли ж зрозумів, що той мертвий, викликав поліцію і здався. Судові справи тривали протягом року. Зрештою, суд ухвалив рішення щодо вбивці, - передають українські ЗМІ.

Також Знай.uа писав про те, що ім'я найвідомішого радянського маніяка Чикатила знають всі, його жертвами стали 65 осіб. Проте не всім відомо, що у нього були попередники, яких відрізняє не менша жорстокість і нещадність по відношенню до своїх жертв.