В Україні з 22 вересня варто чекати на похолодання, грози і дощі, а місцями і мокрий сніг. Така інформація надійшла від прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як з'ясувалося, вдень 22 вересня на заході країни, а 23-24 вересня і по всій території України планується різка зміна погодних умов. Як повідомляють синоптики, в Україні очікуються дощі, місцями грози, а також сильний вітер до 22 м/с.

Крім цього, синоптики уточнили, що 22 вересня в Карпатському регіоні, а 23 вересня і в північних областях країни місцями пройдуть сильні зливи.

"В Україні варто очікувати суттєве зниження температура вночі до 6-12 градусів, вдень до 12-18 градусів. 23-24 вересня у високогір'ї Карпат дощ, місцями з мокрим снігом, температура вночі та вдень 1-6 градусів вище нуля", - відзначають експерти.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше стало відомо, що в Африку сніг прийшов влітку. Так, в липні на вулицях африканських міст випав 10-сантиметровий шар снігу. Судячи з фотографій і відеозаписів з місця подій, місцеві жителі не засмутилися з-за того, що сталося, а навіть навпаки, із захопленням влаштовували фотосесії з рідкісним для їх місцевості природним явищем.

Також Знай.UA повідомляв, що тайфун-вбивця Мангхут, який здатний погубити Китай, почав зароджуватися в Тихому океані і вже попрямував на Філіппіни. Як відзначають експерти, вони серйозно побоюються за життя кількох мільйонів людей. Знімки епіцентру, де зароджується тайфун, опублікували в мережі. Уточнюється, що вітер буде тільки посилюватися. Тайфун вже отримав найвищу, п'яту категорію. Відзначається, що пориви вітру можуть досягати до 315 км/ч.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що в Японії вирує тайфун "Джебі", який забирає життя все більшої кількості місцевих жителів. Вітер тайфуну настільки сильний, що загнав на міст танкер, який важить 2,5 тони. Понад 300 тисяч людей вдалося евакуювати. Влада Японії скасувала сотні рейсів через погану погоду.