В Україні з суботи, 22 вересня очікується різка зміна погоди. У деяких регіонах будуть грози, дощі і навіть мокрий сніг.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вдень 22 вересня у західних областях і з 23-24 вересня по всій решті території України очікується різке похолодання і зміна погодних умов. Синоптики пророкують дощі, місцями з грозами та посилення вітру до 22 м/с.

Так вже 22 вересня у Карпатському регіоні та 23 вересня на півночі України місцями пройдуть сильні дощі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В Україні очікується значне зниження температури вночі до 6-12 градусів, вдень до 12-18 градусів. 23-24 вересня у високогір'ї Карпат дощ, місцями з мокрим снігом, температура вночі та вдень 1-6 градусів тепла", - сказано в повідомленні.

Також синоптики попередили українців про початок справжньої осені, яка принесе з собою прохолоду, дощі і бурі.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

Крім того вона зазначила, що вже в майбутнє неділю українців чекає різка зміна погодних умов. Більш того масштабні зміни в погоді позначаться і на самопочутті українців.

"У столиці в неділю, 23 вересня, очікується різка зміна погоди – дощі, посилення вітру і суттєве похолодання. Крім дискомфорту атмосферного – калюжі, холод і сильний вітер – ймовірне погіршення самопочуття", – написала Наталя на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, синоптики розповіли, коли циклон накриє всю Україну. Справжня осінь вже підходить до Україні.

Як повідомляв "Знай. ua", погода на 22-23 вересня принесе українцям неприємності. Прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко на вихідні 22-23 вересня.

"Знай. ua" писав, що дощі та шквали почали свій наступ. Очевидно, що бабине літо минуло, чому свідчення – дощі, сильне похолодання і сильний вітер, що насуваються з Заходу.