За минулу добу, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі.

Цю інформацію повідомив у своєму Facebook прес-штаб Операції Об'єднаних сил.

У повідомленні говориться, що терористи 18 разів обстріляли позиції сил ООС. При цьому путінські бойовики 4 рази застосували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

"За минулу добу ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Широкіно" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, прес-центр уточнив, що терористи відкривали вогонь по українським захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також відомо, що під мінометний обстріл потрапили опорні пункти українських військових на Маріупольському напрямку.

Повідомляється, що троє українських військовослужбовців отримали легкі поранення.

Як інформує розвідка, за минулу добу воїнам ООС вдалося ліквідувати одного бойовика, п'ять терористів були поранені.

Ранкове зведення на 07:00 22 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 21 вересня,...

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Friday, 21 September 2018

Нагадаємо, глава РНБО Олександр Турчинов розповів про успішні випробування відразу декількох типів нових озброєнь. В Україні успішно пройшли випробування нової військової техніки. Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає Кореспондент.

Турчинов заявив, що відбулися авіаційні випробування нового оперативно-тактичного безпілотного комплексу, який здатний проводити розвідку, координувати ведення вогню, забезпечувати стійку до впливу засобів радіоелектронної боротьби зв'язок на оперативній глибині до 200 км.

Як повідомляв раніше портал "Знай.Ua", прокуратура Донецької області вимагає скасувати рішення, винесене обласною радою, згідно з яким російська мова вважається регіональною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в окупованому Донецьку в Кіровському районі підірвали бойову гранату просто на зупинці громадського транспорту. В даний час відомо про одну постраждалу жінку, яку посікло осколками.