Українські військові оприлюднили відео знищення бронетехніки на Донбасі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Український військовий відзначив, що проросійські бойовики на Донбасі постійно загострюють ситуацію на лінії розмежування, через що українські військові змушені відкривати вогонь у відповідь.

"Провокаційні дії російсько-окупаційних військ, не змусили чекати відповіді. На результат можна дивитися вічно, наші воїни неперевершені", – написав у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що українські військові відбили у проросійських бойовиків на Луганщині хутір Вільний.

Наразі вже відомо, що подібна спецоперація стало можлива завдяки ефективній та злагодженій роботі українських розвідників.

Крім того відомо, що українські герої гнали проросійських бойовиків від північно-східних

Відзначається, що українські військові гнали бойовиків від північно-східних околиць селища Золотого. Операція обійшлася без втрат серед бійців ЗСУ.

Також відомо, що у Вільному приживає близько вісімдесяти мирних жителів, які завдяки успішній спецоперації повернулись до контрольованої українським урядом території.

Крім того варто відзначити, що за минулу добу, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі.

У повідомленні говориться, що терористи 18 разів обстріляли позиції сил ООС. При цьому путінські бойовики 4 рази застосували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

"За минулу добу ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Широкіно", - йдеться у повідомленні.

Крім того, прес-центр уточнив, що терористи відкривали вогонь по українським захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також відомо, що під мінометний обстріл потрапили опорні пункти українських військових на Маріупольському напрямку.

Також варто відзначити, що російські оборонні відомства стверджують, що надані ними документи щодо збитого на Донбасі малазійського авіалайнера рейсу МН17 справжні.

Чиновники запевняють: ракета "Бук", якою і збили літак, нібито розроблена в Україні і належить полку ЗСУ № 223. До них підключилися засоби пропаганди Кремля.

В якості доказу наводять те, що у процесі розробки цієї керованої зенітної ракети 9М38 в дослідно-конструкторської роботи на неї створювався унікальний комплект робочої конструкторської документації.

На Донбас прибув черговий гуманітарний конвой з Латвійської Республіки

Нагадаємо, Путін стягує техніку до українського кордону.

Як повідомляв "Знай.ua", українські герої випробували потужну суперзброю.

Також "Знай.ua" писав, що українські військові показали, як "покарають" Путіна.