Недалеко від російського міста Ростов-на-Дону був помічений поїзд, який транспортував танки Т-62. Ростов розташоване в декількох годинах їзди від українською кордону.

Відповідне фото з'явилося в сервісі мікроблогів Twitter користувача Air Force Freak, який займається відстеженням транспортних засобів.

У повідомленні до фотографії путінських танків зазначається, що бойова машина Т-62 МБТ, найімовірніше, зафіксована недалеко від Ростову-на-Дону в Каменске-Шахтинський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак точно перевірити розташування не представляється можливим.

Раніше в двох годинах їзди від Луганська було помічено скупчення військової техніки. При цьому самі пропагандистські російські ЗМІ повідомляють, що танки Т-62М, які стоять на озброєнні військових у Сирії, їх активно використовували у бойових діях біля Дамаска.

Раніше повідомлялося, що Російське військово-політичне керівництво збільшує кількість військ ЗС РФ поблизу кордонів з Україною.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки України.

зокрема, мова йде про те, що Росія, як і в 2014 році під прикриттям військових навчань "Схід-2018" стягує до кордонів з Україною величезну кількість своїх кадрових військових. Більш того до кордонів також масово переміщається важка техніка у тому числі потужні артилерійські установи.

Також наголошується, що в місці постійного табору вже розгортаються спеціальні загони з числа кадрових російських військових для забезпечення та посилення передових позицій і з'єднань.

Нагадаємо, навчання - тільки привід, Путін стягує техніку до кордонів України, готується щось страшне. Російські війська з Чечні масово перекидаються до межі.

Як повідомляв "Знай. ua", українські герої зазнали потужного суперзброю, відео. Глава РНБО Олександр Турчинов розповів про успішні випробування відразу декількох типів нових озброєнь.

"Знай. ua" писав, що ВСУ порадували новим озброєнням. Можемо пишатися ще однією технічною новинкою.