У місті Горишни, що на Полтавщині, невідомий напав на українського волонтера Ксенію Бикову. Жінка розповіла, що її атакували у власній квартирі.

Про це Бикова написала на своїй сторінці в Facebook.

За словами постраждалої, людина, яка вчинила напад, її близький знайомий. Волонтер вирішила тримати його ім'я в таємниці. Вона розповіла, що двері квартири відчинила сама, оскільки від цієї людини не могла очікувати нічого поганого.

"На мене напали у власній квартирі і я сама відчинила двері. Так, після трьох ночі. Це було дуже близьке коло. Я жива. Зі мною все ок. Я намагалася набирати, коли могла, друзів. Ніхто не відповів. Воно і зрозуміло. Ні на кого не ображаюся" Ксенія Бикова

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ксенія написала в коментарях під своїм постом, що не зверталася в поліцію, тому що з певних причин не може цього зробити.

Нагадаємо, в субботу, 22 вересня, біля під'їзду будинку група невідомих напала на одеського громадського активіста, голови міської організації партії "Сила Людей" Олега Михайлика. Потерпілого у критичному стані госпіталізували в лікарню. Про це пише одеське видання "Думська".

"Сьогодні ввечері (22 вересня, - ред.) невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика. Зараз потерпілий знаходиться в Єврейській лікарні, йому роблять операцію" про це виданню розповіла дружина потерпілого.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Миколаєві напали з ножем на Сергія Савченка, відомого місцевого волонтера, борця за захист екології. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook сам постраждалий. У популярній соцмережі чоловік зареєстрований під ніком "Матвіївська ліс".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в пятницю, 21 вересня, стало відомо про зухвалий напад невідомих зловмисників на авто інкасаторів в Одесі.