Дощі, сильний вітер і похолодання, які "потішили" киян у понеділок, 24 вересня, за словами синоптика Наталії Діденко, цілком виправдовують імідж понеділка, як важкого дня.

Втім, у найближчі дні в Києві погода зміниться хіба що в сторону ще більшого похолодання, очікуються перші заморозки.

За прогнозами синоптиків, у вівторок, 25 вересня в столиці пориви вітру сягатимуть 15-20 м / с

У ніч на 26 вересня в Києві очікуються заморозки на поверхні грунту 0-5 °. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

25 вересня в столиці температура вночі становитиме 6-8 °, вдень 10-12 °.
Весь вівторок у Києві буде хмарно з проясненнями, йтиме невеликий дощ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, у найближчі дні в Україні осінь повністю вступить у свої права: очікуються холод і нічні заморозки, а в Карпатах навіть випав перший сніг. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, заморозки, які у ніч на вівторок відчують жителі західних областей, у ніч на середу поширяться місцями у більшості областей України.

Щоправда радісним промінчиком у прогнозах є те, що до вихідних погода стане кращою, хоча все одно залишиться мінливою. Найпривабливішим синоптичним днем очікується п'ятниця – світитиме сонце і температура підніметься до +20.

Нагадаємо, метеорологічні супутники показали, що в наступні дні українців засипле першим снігом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україну прийшов потужний циклон і приніс з собою затяжні зливи з поривчастим холодним вітром.

Також "Знай.ua" писав, що в мережі з'явилися фото наслідків негоди у Києві.