Автомобілі, що плавають в калюжах, дерева, що перекривають дороги, вибиті вікна і обвалені стовпи - ось невеликий перелік того, що залишила після себе непогода.

У зв'язку з погіршенням погодних умов, пропонуємо згадати основні правила поведінки при посиленні вітру:

  • всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;

  • якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;

  • у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті;

  • уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт.

Якщо ви побачили, як падають дерева або гілки, або ж на ваших очах травмувалася людина, рекомендуємо негайно повідомляти в екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Час від часу в кожному куточку світу вирує негода. А поки влада і Гідрометцентр попереджає жителів столиці про небезпеки, користувачі мережі продовжують висміювати наслідки негоди, роблячи фотожаби.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пропонуємо Вашій увазі кілька фотожаб на тему негоди та її наслідків:

Нагадаємо, що столицю Канади Оттаву і околиці атакував надпотужний торнадо, викликавши масштабні руйнування, які призвели до перебоїв з подачею електроенергії.

Зараз вже відомо, що потужна стихія пронеслася переважно в західних районах столиці Канади і сусіднє місто Гатіно. Крім того, за даними влади, швидкість вітру подекуди сягала неймовірних 218 км\год.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", багато українців вже встигли на собі відчути різкі зміни осінньої погоди. До чого готуватися найближчим часом розповів синоптик для "КП" в Україні".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на Великобританію та Ірландію обрушився потужний шторм "Удар Алі". Він забрав життя двох людей.