Українців обурює, що такий політичний діяч, як Геннадій Кернес не тільки на свободі, але і займається керівництвом містом. Така інформація у великій кількості з'являється в соцмережах, як передає Politeka.

"Цьому щуру напевно щось відомо, кореш Яника, крало безможно і сухим вийшло", "Харкову, як нікому іншому потрібно думати, кого обирати, а то великі шанси відчути на собі доля Донбасу", "Вхопився за Харків мертвою хваткою", "Дивишся на це рило і навіть руки сверблять", "Ви займаєтеся створенням вільної України?! Коли цей щур кричав про Расєю і виводив титушок, не сидить, а керує?! В дупу ви прийдете, величезну, допкинсько-кернесівську щурячу дупу!!!", "Допа і Гепа доять Харків, а народ за них, дивно, так тільки у нас і в Гондурасі", "Як задовбав цей кріт, невже для нього закон не придуманий", "Як таке може жити на світі?", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше вчені попросили бігти з соцмереж всіх користувачів, так як вони можуть загнати людей в глибоку депресію. Як зазначили в Оксфорді, соціальні мережі необхідно використовувати правильно. Стрічка, в якій ви бачите щасливих відпочиваючих друзів, може значно погіршити ваш стан, а от взаємодія з людьми (лайки, репости, коментарі) нададуть користь вашій психіці.

Також Знай.UA повідомляв, що соцмережі висміяли черговий провал кремлівських ЗМІ. Так, на порядку денному стояло питання з газом між Україною і Росією. Було відзначено, що українська сторона зможе купувати газ до 2030 року. Однак користувачі тільки посміялися у відповідь.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що Олег Ляшко зганьбився на весь світ через Єрусалим. Політик хотів похвалитися знаннями, але вийшло навпаки. Відзначається, що Ляшко скопіював для своєї ініціативи частину тексту з Вікіпедії, притому забувши видалити активне гіперпосилання, яке посіло істотну частину абзацу. До слова, свої думки політик так і не зумів пояснити.