Сьогодні стало відомо як будуть дорожчати комунальні тарифи. Звичайно ж ціни не можуть стояти на місці. Собівартість комунальних послуг вище ніж за неї стягується оплата.

У зв'язку з цим було розроблено системний план підвищення тарифів на комунальні послуги. Починаючи з 2019 року всі тарифи будуть поступово підніматися на такі послуги як газ, гаряча вода, опалення і електроенергія.

Ясна річ, що не можна за один день ввести тарифи, які задовольнять потреби підприємств і забезпечать безперебійну поставку даних ресурсів. Через це внизу наведена покрокова програма збільшення тарифів у процентному співвідношенні.

В Україні протягом 2019-2021 років комунальні тарифи подорожчають на 10-20%.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

В 2019 році на 19% подорожчає газ. У 2020-му ціна зросте на 20%, повідомили у Мінекономрозвитку.

Гаряча вода, опалення в наступному році подорожчають на 11,5%. На 11% тарифи зростуть в 2020 році, на 15% - в 2021 році.

В 2019 року електроенергія подорожчає на 20,5%. В 2020-м - на 15%, у 2021 році - на 20%.

Питання ціни на газ є головним у переговорах з місією МВФ у Києві. Місія розпочала свою роботу на початку вересня і перебувала у столиці до 19 вересня. За словами голови правління НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва, уряд України домовився з Фондом про поступове підвищення ціни на газ до 2020 року.

Підвищення тарифів на газ для населення може призвести до збільшення суми субсидій у проекті держбюджету-2019. На наступний рік з бюджету планують витратити 55 млрд грн на субсидії.

"Знай.иа" писала раніше: тарифи на світло: будь цін чекати до кінця року. Ціна на електроенергію для населення не зросте, а тарифи будуть стабільними. Це є одним з головних досягнень оновленого складу Нацкомісії з регулювання енергетики і комунальних послуг.

"Знай.иа" повідомив: Холодна вода за ціною золота: скільки тепер будуть платити кияни. У Києві переглянули тарифи на холодну воду. Таке рішення обумовлене зростанням вартості элестроэнергии, реагентів, податків та необхідністю підвищення заробітної плати на підприємстві.