У мережі з'явився перший випуск нового Youtube-проекту "Зупини лося". У ньому активісти боряться із хамством на українських дорогах, вказують автомобілістам на неправильне паркування і поведінку.

У першому випуску шоу колишній ведучий і журналіст програми Профутбол Костянтин Андріюк та екс-головний редактор сайту Tribuna.com Сергій Болотников просили водіїв прибрати припарковані автомобілі зі смуги для громадського транспорту біля торгового центру Ocean Plaza.

Журналісти просили порушників стати на парковці торгового центру. Деякі погоджувалися, а деякі вели себе вкрай агресивно. Один з водіїв настільки не контролював себе, що напав на журналістів з битою.

Перший випуск нашого проекту "ЗупиниЛося"

Перший випуск нашого проекту "ЗупиниЛося" - той самий, де на нас кидається чувак з бітою) Вирішили почати з Оушен Плази – тут суцільне пекло, водії тупо перетворили смугу для громадського транспорту на парковку. На відео нижче – анонс. Повний випуск – ось тут, на ютубі https://www.youtube.com/watch?v=hs9BouIpca0 *** Але! Є величезне прохання. Народ, без вашої допомоги наш проект довго не проживе. У нас немає ресурсів для його розкрутки. Вся надія – на вас. А допомогти нам дуже просто, ось кілька методів: - Поширте або хоча б лайкніть цей пост. - Підписуйтесь на наш ютуб-канал чи фб-сторінку – і дивіться, лайкайте, шейріть, коментуйте наші наступні випуски. - Якщо ви журналіст, напишіть про цей проект у своїх ЗМІ або тегніть в коментарях колег, яким це може бути цікаво. - Якщо ви побачили грубе порушення ПДР, не будьте байдужими – вкажіть водію на це, сфотографуйте, напишіть пост в соцмережах (і поставте тег #зупинилося – давайте зробимо цю тему масовою). А головне – зателефонуйте в поліцію. - Якщо ви знаєте місця в Києві, де грубо, масово і постійно порушуються ПДР, напишіть нам в коментарях – ми спробуємо провести там рейд. - Якщо ви відома людина, станьте гостем одного з наших рейдів – це і нам допоможе, і тему дотримання ПДР зробить популярною, і вам плюс до карми буде. Більше того, ми з задоволенням відрекламуємо ваш ютуб-канал/сторінку в соцмережах/новий альбом і т.п. Але одразу попереджаємо – політиків не запрошуємо. - Якщо ви – власник компанії, якій є смисл рекламуватись на ютубі, станьте нашим спонсором. Ця підтримка дозволить нам існувати і розвиватись, а вам, сподіваємось, принесе нових клієнтів. - І, звісно, найголовніше – намагайтесь дотримуватись ПДР або хоча б порушуйте не так часто. Кожне ваше порушення створює дискомфорт іншим або навіть загрожує їхньому здоров'ю/життю. Зрозумійте це нарешті, ви ж не лось)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Posted by ЗупиниЛося on Tuesday, 25 September 2018

"Проект ЗупиниЛося стартував! Боротьбу з хамством на українських дорогах ми вирішили почати в одному з найбільш проблемних місць Києва – метро Либідська, Оушен Плаза, де водії перетворити смугу для громадського транспорту на парковку. Було гаряче! Ледь не отримали бітою по голові", - підписали перше відео журналісти.

Як ми раніше повідомляли, у мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст в Києві.

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив.
Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості пішохідною зоною до правого берега.

Також ми писали, що нещодавно на вулиці Володимирській в Києві жорстко покарали нахабного водія, який припаркував свій автомобіль, перегородивши дорогу спеціальній техніці рятувальників.

Відповідні фото з місця події опублікували у спільноті "Київ оперативний".

Нагадаємо, герої парковки знову вирішили випробувати нерви киян на міцність.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", черговий когут паркування побив всі рекорди зарозумілості.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина показала мажоркам на Mercedes, де їх місце.