В "Укрзалізниці" відбулись зміни, перевізник перезентує свій новий корпоративний логотип.


Про це повідомили представники компанії на офіційному сайті.

"Легендарний знак Укрзалізниці змінюється. Тепер він поєднує кращі традиції компанії і її потужний потенціал розвитку. Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" оновила корпоративний логотип", - йдеться в повідомленні.

старий логотип

В "Укрзалізниці" зазначили, що презентація оновленого логотипу відбудеться у четвер, 27 вересня, на Центральному залізничному вокзалі у Києві.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Про те, що символізує оновлений логотип, як велася робота над новою айдентикой, коли новий логотип з'явиться на рухомому складі та об'єктах інфраструктури і формі залізничників, уточнять на презентації.

Там можна буде зустрітися за поставити питання також в. о. голови правління Євгену Кравцову і директор креативного агентства Galagan Наталії Закашанській.

Дивіться:

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запустить новий нічний експрес за напрямком Київ-Лисичанськ вже в неділю, 30 вересня. На сьогодні цей маршрут є одним найпопулярніших серед пасажирів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вівторок, 25 вересня, в Києві "без оголошення війни" скасували декілька рейсів електричок.

Комунальники розповіли, що у ранковий час тимчасово зупинено рух маршрутів: 7408, 7415/16, 7423; 7306, 7315/16, 7325. З якої причини це сталося і коли робота відновиться, пояснити ніхто не потрудився.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні з'явиться оновлений вид транспорту: це п'ять рейкових автобусів, які їздитимуть від вокзалу "Київ-Пасажирський" до міжнародного аеропорту "Бориспіль".