В Україні з'явиться оновлений вид транспорту: це п'ять рейкових автобусів, які їздитимуть від вокзалу "Київ-Пасажирський" до міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Про це на своїй сторінці в Fасеbоок пише в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Днями привели в порядок 5 автобусів виробництва фірми Pesa Bydgoszcz SA. Їх залишилося тільки пофарбувати і облаштувати інтер'єр салону. Ремонт робили, як і водиться, самі, в локомотивному депо "Гречани". У кожному рейковому автобусі планується розмістити до 90 сидінь", - пише Кравцов.

Він розповів також, що підприємство вирішило таки відремонтувати основні вузли рейкових автобусів, у тому числі опалювальних систем, вакуумних туалетів, дизельних двигунів. Розповіли українцям і про модернізацію системи радіозв'язку, системи оповіщення пасажирів, оновлений інтер'єр кабіни машиніста та інформаційних табло.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Кравцов зазначив, що наступним по черзі планують привести в порядок інтер'єр вагонів і пофарбувати кузови. Також, якщо вірити словами керуючого, нарешті з'являться спеціальні стійки, куди можна буде спокійно скласти багаж.

У повідомленні наголошується, що на Центральному залізничному вокзалі стартувала реконтрукция платформи, а відбувається це в рамках проекту.

"Ще з важливого - на вокзалі почалася реконструкція платформи 14 шляху, з якої відправлятимуться експреси в аеропорт. Перший поїзд, як і обіцяли, вийде на маршрут вже в цьому році", - зауважив Кравцов.

Важливе питання – що за рухомий склад буде курсувати з Центрального залізничного вокзалу до Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Днями привели до ладу 5 автобусів виробництва фірми Pesa Bydgoszcz SA. Їх залишилось лише пофарбувати та облаштувати інтер’єр салону. Ремонт робили, як і водиться, власними силами, у локомотивному депо «Гречани». У кожному рейковому автобусі планується розмістити до 90 сидінь. Ще з важливого – на вокзалі розпочалася реконструкція платформи 14 колії, з якої відправлятимуться експреси до аеропорту. Перший поїзд, як і обіцяли, вийде на маршрут вже цього року. Volodymyr Groysman

Posted by Євген Кравцов on Sunday, 23 September 2018

На офіційному сайті підприємства йдеться, що один рейс такого автобуса займатиме приблизно 40 хвилин, а зупинятися на станціях метро "Дарниця" та "Видубичі".

Нагадаємо, що ПАТ "Укрзалізниця"має намір скоротити персонал.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", "Укрзалізниця" збирається ліквідувати низку поїздів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що користувачів мережі почали активно обговорювати стан чергового "дива" Укрзалізниці, який курсує з Херсона до Москви.