У місті Коломия Івано-Франківської області правоохоронці викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".

Про це говориться у повідомленні прес-служби Національної поліції Івано-Франківщини.

Зазначається, що умови, в яких весь цей час тримали людей, ніяк не можна назвати людськими. Із 32 бранців троє - малолітні: 1,5 року, 7 і 9 років.

"Під приводом лікування від алкоголізму і наркозалежності вони крім того, що платили за це гроші змушені були тяжко працювати", - розповіли правоохоронці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Копи затримали шістьох осіб, які причетні до злочину. Серед них 31-річний організатор і співучасники (від 22 до 35 років).

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтями "незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та "торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини".

Зловмисникам загрожує тюремний термін на 5-12 років. Зараз постраждалим надають медичну та психологічну допомогу.

Гучне викрадення на морському узбережжі

Раніше повідомлялося, що біля берегів Нігерії пірати викрали 12 осіб екіпажу торговельного судна, яке належить швейцарській транспортної компанії. Про це заявили представники компанії.

Нагадаємо, співробітники російського посольства в Сполучених Штатах заявили про "українське піратство" в Азовському морі.

Як повідомляв "Знай.uа", російського громадянина заарештували у Норвегії за підозрою в незаконній розвідувальної діяльності. Росіянин провів семінар у парламенті Норвегії по темі оцифрування даних.

Також "Знай.uа" писав, прокуратура Донецької області знайшла найнебезпечнішого злочинця регіону. Історія дійшла до абсурду.