Поки користувачі мережі активно коментують перший сольний вихід Маган Маркл на світський захід, як інша красуня нагадала про себе.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, цього разу у центрі уваги опинилась голівудська красуня Анджеліна Джолі, яка саме у цей час продовжує розлучення зі своїм чоловіком Бредом Піттом.

Проте, забувши про сімейну драму вона з головою поринула у роботу, що свідчить про вихід великої прем'єри.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі вже відомо, що після зйомок другої частини "Малефісент" зірка відразу ж приступила до роботи над фантастичним фільмом Come Авай, де вона граж одну з головних ролей.

Всюдисущі папаразі домоглися свого та зняли її у ретро-образі. На ній була біла блузка, довга зелена спідниця в стилі початку 1900-х, поверх якої був пов'язаний такого ж кольору фартух, і світло-коричневі балетки. Також актриса носила пишний перуку з світлого волосся і вантажні сережки.

Крім того наразі вже відомо, що прем'єра фантастичної драми режисера Бренда Чепмена вийде на широкі екрани вже у 2020 році. Ця історія - приквел казок "Пітер Пен" і "Аліса в країні чудес". За сюжетом картини, Аліса і Пітер є братом і сестрою. А Джолі ж у Come Away зіграє їх маму.

Разом з тим варто відзначити, що карколомна голлівудська актриса Анджеліна Джолі, як і багато хто з нас, за своє життя зробила досить помилок про які шкодує. І звичайно, однією з головних своїх помилок вона вважає заміжжя з Бредом Піттом. Повідомляє канал Україна.

Як кохання всього життя стало помилкою номер один, і це все при тому, що Анджеліна сама не без гріха. Ми розповімо про які помилки самій Джолі соромно говорити вголос?

Наразі вже відомо, що саме Джолі розбила міцний шлюб ще однієї голівудської пари Уми Турман та її чоловіка Ітана Хоука. Вона закрутила роман з чоловіком прямо на знімальному майданчику, як результат Ума та Ітан розлучились.

Проте, існує інформація, що шлюб Анджеліни та Пітта розбив її брат. Їхній поцілунок на червоній доріжці у 2000 році пам'ятає вся планета. І хоча між ними нічого не було, як переконували потім обидва, саме Джеймс став третім зайвим у будинку Джолі та Пітта.

Бред Пітт вперше розповів про те, як переживав розлучення зі Анджеліною Джолі

Нагадаємо, Бред Пітт оббиває пороги будинку Джолі.

Як повідомляв "Знай.ua", Анджеліна Джолі таємно вийшла заміж.

Також "Знай.ua" писав, що Джолі зібралася заміж вчетверте.