Голлівудські режисери і сценаристи всі як один відмовляються працювати з Анджеліною Джолі. А виною тому навіть не скандальна репутація популярної актриси, а її хвороблива худорба.

Цю інформацію повідомляють американські джерела.

У ЗМІ говорили, що після зйомок у Лондоні фільму "Маліфісента-2" Анджеліна Джолі буквально залишилася без роботи. Колись мегапопулярну і високооплачувану актрису ніхто не хоче запрошувати на зйомки, так як побоюються за здоров'я і життя багатодітної матері.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Американські ЗМІ писали, що поки Джолі не пройде курс необхідної реабілітації і не вирішить проблему зі своєю критичною худобою, глядачі не зможуть побачити нові фільми з улюбленою актрисою.

За словами інсайдерів, через вагу 40 кілограмів Анджеліна ризикує зовсім позбутися кар'єри. Нагадаємо, що раніше знаменитість через нервовий зрив могла цілодобово сидіти вдома без їжі і спілкування з дітьми.

Нагадаємо, що нещодавно в мережі з'явилася інформація, що актрису Анджеліну Джолі екстрено госпіталізували через анорексії і нервового зриву. Але, на радість фанатів, ця інформація виявилася лише чутками: вже на наступний день Енджі помітили з дітьми на прогулянці, і виглядала вона щасливою і здоровою!

А ще днями Джолі сфотографували в кросівках і легінсах.
Так що новий вихід Анджеліни з дітьми Шайло (12), Захарою (13), Вів'єн (10 років) і Ноксом (10)) - ще одне підтвердження, що у Джолі все добре.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 43-річна Анджеліна Джолі останнім часом не перестає викликати занепокоєння фанатів станом свого здоров'я. Останній знімок Джолі, який потрапив у мережу, породив нову хвилю чуток про анорексії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що подив багатьох, популярна актриса і багатодітна мати Анджеліна Джолі не відчуває почуття гніву в своєму екс-дружину. Співачка зізналася, що з ніжністю згадує Бреда Пітта.