Скандальна російська рок-співачка Юлія Чечеріна переконана, що після ліквідації ватажка самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко, Донбас зобов'язаний стати частиною Російської Федерації.

Про це співачка заявила в інтерв'ю пропагандистському ресурсу "Україна.ру".

За словами Чечеріної, це єдиний і найменш болісний спосіб хоч якось врятувати самопроголошені "Л/ДНР".

"Донбас осиротів, і, боюся, без Баті (прізвисько Захарченко. - Ред.) складно буде побудувати дійсно народну республіку. Відбувається зміна курсу, і зараз найбезболіснішим для народу Донбасу було б увійти до складу Росії" Юлія Чечеріна

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Крім того, соратниця терористів зазначила, що Донбас не особливо відрізняється від Росії.

"Мені б цього дуже хотілося. Думаю, ті, хто там мешкає, більші росіяни, аніж ми" Юлія Чечеріна

Варто відзначити, що скандальна Чечеріна вже давно активно підтримує самопроголошені республіки на сході України, регулярно відвідує з виступами. Також "подружка" терористів гастролює в Криму.

Нагадаємо, у середу, 26 вересня, стало відомо про конфуз, який стався з бойовиками "ДНР" на Донбасі. Терористи без попередження відкрили вогонь по групі російських військовослужбовців, які ввечері виходили з району заготівлі дров. В результаті обстрілу одна людина загинула, троє важко поранені.

"З збільшенням тривалості темного часу доби загострилися проблеми з психікою серед більшості російських військовослужбовців, що зумовило зростання кількості випадків відкриття ними т. зв. дружнього вогню", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в мережі опублікували офіційний трейлер художнього фільму "Донбас" режисера Сергія Лозниці.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережу сколихнула новина про те, що вдова військовослужбовця, загиблого в АТО подала позов проти країни-окупанта в розмірі 60 000 євро в результаті заподіяної моральної шкоди.