З четверга, 27 вересня, українці зможуть трохи розслабитися і насолодитися потеплінням. У більшості областей країни припиняться дощі, а з-за хмар вигляне сонечко.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

За словами експерта, у четвер, 27 вересня, температура повітря у країні буде +10 +16 градусів тепла. Вночі похолодає до +2 +8 градусів.

Діденко підкреслила, що заморозки зрушаться на схід, більшу частину центру (крім Вінницької області) і навіть на південь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Сухо, сонячно, хмари з невеликими дощами набіжать хіба на крайній північ - Волинь, Рівненська область. Житомирщина, північні райони Чернігівщини і Київщини" Наталія Діденко

У столиці україни стовпчик термометра покаже +13 +15 градусів вдень, а вночі +4 +8 градусів.

У п'ятницю, 28 вересня стане тепліше. На жаль, потепління буде короткочасним - в цей день повітря прогріється до +18 +22 градусів.

Нагадаємо, стихія 27 вересня здивує українців шаленою прохолодою, яка буде відчутною майже на всій території України. Про це у своєму Facebook пише синоптик Наталка Діденко.

Так, вона зазначає, що практично по всій території України будуть заморозки, однак основний акцент погіршення погоди буде на сході, в центральних областях і на півдні. Вдень у четвер у більшості областей будуть прохолодні +14 +16.

"Сухо, сонячно, хмари з невеликими дощами набіжать хіба на крайній північ – Волинь, Рівненщина, Житомирщина, північні райони Чернігівщини і Київщини", – пише Діденко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за прогнозом Наталки, вночі в Україні очікується температура від +2 до +8 градусів. А заморозки із Заходу просунуться на схід і зачеплять більшість центральних областей, крім Вінницької та навіть доберуться до Півдня.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що осіння погода, як на красивих картинках і листівках: жовтіють листя, люди ходять в куртках і пальто, вечорами починають рожевіти від холоду щоки, а вдень осіннє сонечко посилає свої промені через прохолодне свіже повітря.