Радісна новина в Київ приїжджає зірка світового масштабу Енріке Іглесіас. Більше півроку українці чекали цієї події. Вже цієї неділі всі готові підірвати танцями і співом НСК "Олімпійський".

Але радість від цієї події відчувають не всі. Все місто працює, щоб до неділі забезпечити потрібний рівень зручностей і захисту для світового виступу. Зараз активно ведуться роботи з підготовки міста до концерту. НСК "Олімпійський" майже готовий прийняти зірку, на даному етапі монтується сцена, робляться останні приготування.

Також в неділю 30 вересня у зв'язку з проведенням на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" концерту, київський метрополітен працюватиме в особливому режимі. Можливо, доведеться обмежити потік людей на станціях "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Про це повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен" на своїй сторінці в Facebook.

"30 вересня у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" концерту Енріке Іглесіаса, можливе обмеження на вхід (не закриття) для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" до початку концерту, а також після його закінчення", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сподіваємося, це не завадить дістатися всім бажаючим на концерт Енріке Іглесіаса і насолодитися божественим вокалом світової зірки. Всім приємного настрою і слухайте тільки хорошу музику!

"Знай.ua" писав раніше: Іглесіас зажадав від українців горілки, меду та порцеляни. крім того, артист бажає бачити певне меню в готелі. На сніданок він воліє омлет і вівсянку. А на ланч - вегетаріанський суп з грибами, салат з овочів, однак слідом за цим м'ясо баранини. На вечеря - страви з картоплі і рису, салати. По-друге, в офісі команди обов'язково повинна знаходитися соковижималка з великим вибором фруктів і овочів.

"Знай.ua" писав також про зірку: Енріке Іглесіас розважається зі своїми близнюками: відео. Іспанський співак Енріке Іглесіас, який в кінці грудня 2017 року став батьком двійні, просто в захваті від свого нового статусу.