У Сумах стався скандал довкола відеоролика, під час зйомок якого використали службову поліцейську машину.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

Відео стало найпопулярнішим у Сумах. Ним діляться у соцмережах і сперечаються, що ж це за реклама - нижньої білизни, салона тату чи поліції.

Дві оголені брюнетки позують на фоні поліцейського авто, номерні знаки та бортовий номер якого приховані.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У поліції ролик вже бачили, але коментувати його категорично відмовляються.

За словами речника сумської патрульної поліції Олега Сологуба, дівчата на відео не співробітниці поліції, а авто, визнають, їхнє. Наразі правоохоронці з'ясовують, хто чергував на патрульному автомобілі того дня.

"Саме відео, мабуть, не дуже входить в контекст роботи поліції. Буде проведено службове розслідування, де буде прийнято рішення щодо інспекторів, які були причетні до зйомок цього відео".

Ріелтор, юрист, а за сумісництвом, кліпмейкер Євгеній Макушев був тією людиною, яка зняла скандальне відео.

За словами чоловіка, він не очікував такого резонансу.

"О 4 ранку під'їхала патрульна машина та запитала, чи не потрібна нам допомога. Ми сказали, що потрібна. Поліція з народом".

Макушев розповів, що патрульне авто затримали ненадовго, зняли всього три сцени і нічого поліцейським не платили.

За словами кліпмейкера, нічого незаконного не робили ані він, ані дівчата, ані копи.

Нагадаємо, що відома модель plus-size Демі Роуз, яку ще називають копією Кардашьян, відпочила на Ібіці і показала гарячу фотосесію в спокусливих купальниках.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", нещодавно Емілі Ратажковскі вирушила до Парижа, зробивши безліч знімків в стильному бежевому пальті на голе тіло. Так, дівчина позувала на тлі однієї з скульптур близько Лувра.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила повністю роздягнутися, вийшовши з душу.