Український лоукостер SkyUp тепер літатиме ще й у країни Європи. Авіаперевізник отримав відповідний дозвіл міжнародної комісії ТСО. Про це повідомляється на сторінці SkyUp Airlines у Facebook. Тепер авіакомпанія зможе здійснювати польоти до 28 країн Євросоюзу, а також до Швейцарії, Норвегії, Ісландії та Ліхтенштейну.

Вже незабаром у SkyUp обіцяють анонсувати перші маршрути.

Тепер небо Європи для нас відкрите! Раді повідомити, що авіакомпанія SkyUp пройшла процедуру ТСО, отримавши дозвіл на польоти у країни Європи! Перші маршрути анонсуємо незабаром.

Geplaatst door SkyUp Airlines op Dinsdag 2 oktober 2018

В даний час флот авіакомпанії складається з двох Boeing 737-800 2013 року випуску. Борти раніше використовувалися Malaysia Airlines. Перший літак з реєстрацією UR-SQA SkyUp почали використовувати в кінці травня, другий UR-SQB - на початку червня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Авіалайнери задіяні в чартерній програми туроператора Join UP !, власники якого значаться кінцевими бенефіціарами авіакомпанії.

30 травня комісія Державіаслужби задовольнила всі заявки авіакомпанії SkyUp на отримання прав на польоти по 55 регулярних та чартерних маршрутах, в тому числі з Києва в Барселону, Ларнакі, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорку.

Український лоукостер SkyUp знову відклав початок виконання регулярних рейсів. На цей раз на зимову навігацію. Про це заявив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацький.

"Реалізація наших планів трохи затримується. Початок регулярних рейсів залежить від постачання літаків. Зараз ми знаходимося на стадії отримання третього літака", - повідомив він.

До цього компанія мала намір відкрити продаж квитків на регулярні рейси ще в липні 2018 року. На даний момент перевізник виконує чартерні польоти в інтересах туроператора Join UP! з Києва (Жуляни), Харкова, Одеси, Львова і Запоріжжя на курорти Єгипту, Албанії та Туреччини.

Хайнацький вважає, що літак до кінця вересня буде внесений у реєстр цивільних повітряних суден Державіаслужби. Директор SkyUp повідомив, що в жовтні буде анонсовано початок продажу квитків на регулярні рейси.

Нагадаємо, український лоукостер сидить без літаків і не продає квитки.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", новий лоукостер запускає перший рейс з України.

Також портал "Знай.ua" передавав, як буде працювати вітчизняний лоукост.