Український лоукостер SkyUp знову відклав початок виконання регулярних рейсів. На цей раз на зимову навігацію. Про це заявив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацький.

"Реалізація наших планів трохи затримується. Початок регулярних рейсів залежить від постачання літаків. Зараз ми знаходимося на стадії отримання третього літака", - повідомив він.

До цього компанія мала намір відкрити продаж квитків на регулярні рейси ще в липні 2018 року. На даний момент перевізник виконує чартерні польоти в інтересах туроператора Join UP! з Києва (Жуляни), Харкова, Одеси, Львова і Запоріжжя на курорти Єгипту, Албанії та Туреччини.

Хайнацький вважає, що літак до кінця вересня буде внесений у реєстр цивільних повітряних суден Державіаслужби. Директор SkyUp повідомив, що в жовтні буде анонсовано початок продажу квитків на регулярні рейси.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, Хайнацький не виключає можливості старту перших регулярних рейсів вже в жовтні. При цьому програма польотів буде виконуватися у зимову навігацію (кінець жовтня 2018 року – березень 2019 року).

У планах українського лоукостера SkyUp розширити флот. У вересні вони отримають третій літак, а ще два в компанії очікують до кінця року.
Раніше стало відомо про те, що в 2018 році через аеропорт Бориспіль почнуть літати два нових авіаперевізника.

Стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського. Про це повідомляє avianews.com.

Варто уточнити, що пасажири, які встигли купити квитки на цей маршрут, почали отримувати повідомлення про скасування рейсів з пропозицією переоформити квиток з вильотом з аеропорту Бориспіль.

Нагадаємо, після Ryanair в Україну злетяться ще дві авіакомпанії. Український авіаперевізник планує розширення.

Як повідомляв "Знай. ua", улюблений лоукост українців перестане літати в Київ. Авіакомпанія не прокоментувала рішення про припинення польотів.

"Знай. ua" писав, що Ryanair зібрався добити Укрзалізницю. Ryanair заявив про рішення, яке дозволить всім перестати користуватися поїздами.