Обвинуваченого в зґвалтуванні правоохоронця у Василькові виправдав Обухівський районний суд Київської області.

Цю інформацію повідомило джерело в суді, передає "Інформатор".

Нагадаємо, що інцидент стався 15 листопада 2017 року. Журналіст Володимир Бойко написав у своєму Facebook, посилаючись на добове зведення поліції, про те, що невідомі чоловіки згвалтували 24-річного правоохоронця.

Жертвою виявився поліцейський 1993 року народження. Його ім'я не назвали. Він звернувся до Васильківського відділення поліції та розповів, що двоє чоловіків напали на нього й "задовольнили свою статеву пристрасть неприродним способом".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Виявилося, що постраждалий є співробітником поліції ДСО.

Тоді у Facebook журналіст написав, що потерпілий познайомився з двома невідомими у місцевому супермаркеті. Вони запропонували випити, на що чоловік погодився. Під час розпиття алкогольних напоїв у них виник конфлікт, у ході якого правоохоронця побили і зґвалтували.

У виданні повідомили, що за постановою суду, заявник виявився гомосексуалістом, а статевий акт відбувався за взаємною згодою. Через це обвинуваченому винесли виправдувальний вирок.

Доля другого "гвалтівника" наразі невідома.

Під рубрикою «НаціАнальна полЮція» Будні поліцейської реформи (з добового зведення по Київській області): «15.11.2017...

Geplaatst door Volodymyr Boiko op Donderdag 16 november 2017

Нагадаємо, що в одному з міст Одеської області чоловік, що страждає на психічні розлади, протягом декількох годин здійснював насільственніе дії над 8-річним хлопчиком, в той час як його мати відпочивала з подругою і випивала. Таку інформацію, отриману від прес-центру поліції області, повідомляє ТСН.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", на Донеччині засудили 33-річного рецидивіста, який зґвалтував і вбив 6-річну Аліну Васютін. Прокурор Донецької області Євген Бондаренко повідомив в Facebook, що вбивця отримав довічне тюремне ув'язнення.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Саратовській області 29-річний житель села Липівки підніс собі на день народження незвичайний подарунок - одну з гостей торжества. Іменинник запропонував провести 23-річну дівчину і зґвалтував двічі.